LIJEPO JE OPET BITI TU

Lijep pozdrav tebi koja čitaš ove retke!

Dugo me nije bilo. Protekle dvije godine radila sam posao za koji sam se školovala. Radila sam kao učiteljica povijesti i uz povijest podučavala djecu da stvaraju svojim rukama. Trebalo je nakon višegodišnjeg izbivanja ponovno uskočiti u tračnice i raditi. Moram priznati da je bilo izazovno i definitivno van moje komfor zone, i to je razlog zašto se nisam javljala. Jednostavno rečeno, bilo je teško funkcionirati na dva kolosijeka.

Svaki izlazak iz komfor zone znači i osobni rast. Naime, 10 godina posvećenih isključivo obitelji donio je rezultate, zadovoljnu obitelj i mamu spremnu za neke nove izazove. Nisu to bila neka svijetu bitna postignuća, ali jesu meni. Bilo je izazovno opet stati ispred razreda i podučavati, sjesti za volan iako sam se bojala uz neizbježno “što ako se dogodi sve i svašta”, položiti stručni ispit… Svaki pobijeđeni strah vodio je k snažnijoj meni, danas spremnoj da opet izađem iz zone komfora, da pišem ove retke iako ne volim pisati…pričati da….pisati baš i ne.

Planiram i neke promjene na stranici, a prva u nizu je već tu. Kao što si primijetila sada pišem na hrvatskom jeziku. Stariji postovi na engleskom jeziku će i dalje biti tu za sve one koji žele naučiti heklati, a novi postovi će biti na hrvatskom jeziku. Ubuduće ću se posvetiti novim temama koje će ti sigurno biti od pomoći za bitne trenutke u tvom ili životu tvoje obitelji.
Sigurna sam da ćemo se lijepo družiti u postovima koji slijede 🙂

Pozdrav,
Ana

Shopping Cart